Тренди домашнього декору – світові тенденції в інтер'єрі від LIRO

Чому дизайн будинків та квартир завжди знаходиться в центрі уваги ЗМІ та соцмереж? Інтер'єр виражає наші особливості, а декор - це метод показати атмосферу нашого будинку. Саме стильний декор для дому відображає наші смаки, зміни у житті та бажання. Останні дизайнерські тренди в оформленні будинків яскраво показують, як змінився спосіб життя за останні роки.

Інтернет магазин декору для дому LIRO вирішив розповісти про останні тенденції в декорі та інтер'єрі, які вже готовий запропонувати нам 2022 рік.

 

ТРЕНДИ ІНТЕР'ЄРУ 2022 – ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ ТА ЦИФРОВІЗАЦІЯ

трендм в інтерєрі 2022Ось такі тренди в інтер'єрі 2022 ви вже можете застосувати до свого будинку:

  • Зміна від сезону до сезону. Наше життя дуже мінливе, а інтер'єр допомагає висловити ці зміни. Конформні та стійкі дизайни ми залишаємо для шанувальників ретро – сучасний декор для дому висловлює певний сезон, настрій чи навіть погоду. Як варіант, ви можете використовувати прикраси, приурочені до певних свят - Нового року, Різдва, Дня закоханих або Великодня.
  • Будинок як комунікація. Ми вже встигли відчути цифровізацію. Декор інтер'єру пристосовується до цього зростаючого тренду через різні мобільні та комп'ютерні програми. Будинок адаптується до віддаленої роботи. Тому вам знадобляться зручні меблі та аксесуари - табуретки, ємності для зберігання, форми для запікання.
  • Багатофункціональне житло. Інтер'єр має бути пристосований до комфортного проживання у невеликому житлі. Саме тому сучасний декор для інтер'єру - практичний, який можна використовувати в різних ситуаціях. Гірлянди можуть служити як постійним джерелом освітлення, так і святковим аксесуаром, пледи можна одночасно використовувати як ковдри та фіранки, у молочниках та цукорницях можна зберігати різну їжу та напої.

 

СУЧАСНИЙ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ – МОБІЛЬНИЙ ТА ЕКОЛОГІЧНИЙ

Але це ще не всі тренди інтер'єру 2022 року! Якщо практичний підхід вже довго домінує у дизайні, то наступні тенденції – пряме відображення глобальних змін у світі:

1. Комфортабельні та гнучкі простори. У міру того, як ми проводимо більше часу вдома, ми відходимо від жорстких структур та формальних житлових просторів. Цінується відкритий підхід до просторів, які є гостинними та адаптивними. Зони відпочинку та сімейні номери стали головним пріоритетом людини. Але це не означає, що те, що функціонально, не може бути естетичним – ключ у тому, щоб створити ідеальний баланс між елегантністю та практичністю. У цьому вам допоможе декор для будинку, який можна одночасно використовувати як прикраси та інструменти для роботи – керамічний посуд, скатертини та доріжки на стіл, настінний годинник і т.д.

2. Спільне використання простору. Через пандемію наші житлові приміщення стають робочими кімнатами. Кухня грає роль конференц-залу, стіни їдальні заставлені книгами, кімнати для гостей обладнані письмовими столами, спальні - тренажерами. Оскільки люди проводять більше часу в своїх будинках, вони очікують, що простір більше працюватиме на них. Тому так важливо гарний декор для будинку, який створить почуття затишку – теплі пледи, гобеленові наволочки, свічники.

декор інтерєру3. Природна розкіш. Екологічна криза та зростання цін підштовхують до перегляду розуміння розкоші. Все частіше вона стає синонімом рівних та чистих форм, а також використання екологічних матеріалів. Необроблена, пориста, недосконала природа цих матеріалів додає глибину, душу та візуальну інтригу, а також імітує заспокійливу, відновлюючу атмосферу на відкритому повітрі. Найочевидніше рішення в даному випадку - це декор для будинку купити з дерева: хлібниці, фоторамки, фігурки і статуетки.

 

КУПИТИ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ ЛІРО ТА ВТІЛИТИ НАЙМОДНІШІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ РІШЕННЯ!

Зробити свій будинок сучасним просто – для цього достатньо купити декор для дому у магазині Ліро!

  • Інтернет магазин товарів для інтер'єру Liro має великий асортимент дизайнерських предметів для людей з різними уподобаннями;
  • Ми надсилаємо вам товар у надійній упаковці;
  • Є контроль якості кожної речі;
  • Магазин для декору будинку Ліро відкритий для співпраці з новими художниками та дизайнерами;
  • Тут ви можете отримати консультацію від дипломованих спеціалістів під час вибору товару;
  • Ви завжди зможете вибрати подарунок своїй близькій людині.

Будьте сучасними та вибирайте декор для інтер'єру на сайті lirodesign.com.ua!