ТОП речей, які зроблять вашу кухню затишнішою

Кухня – серце будинку, де любить збиратися вся родина. Тому вона повинна бути наповнена теплом та затишком. Щоб створити ще більше атмосфери гостинності, прикрасьте її стильними декоративними елементами. Які речі допоможуть створити затишок та гарний настрій на кухні? У цій статті ми підготували для вас топ-7 речей, які зроблять вашу кухню більш затишною. Вони не вимагають великих грошових вкладень або складних перетворень, однак значно покращать атмосферу та дизайн вашого кухонного простору.

текстиль для дому ліро

Стильні килимки під тарілки, скатертини, підставки та інші речі, що стануть вдалими доповненнями вашого інтер’єру

кухонні підставки liro

Текстиль домашній – важливі елементи дизайну, які створюють атмосферу затишку. Ось кілька речей, які вдало доповнять ваш інтер'єр:

готовоСерветки гобеленові з різними малюнками та орнаментами, які можуть прикрасити комод чи полицю, а також захистити поверхню меблів від пошкоджень.
готовоКухонні підставки під тарілки, чашки та столове приладдя. Це не тільки практичні аксесуари, які захищають стіл від подряпин та плям, але й чудовий спосіб додати родзинку вашій кухні.
готовоБавовняні рушники з різними принтами та прихватки-рукавиці з натуральних тканин. Це хороша можливість проявити свою індивідуальність та підкреслити хороший смак. Можна вибрати рушники та прихватки в одному стилі або поєднувати різні кольори та малюнки.
готовоХлібниці в етностилі – створюють затишок та колорит у будинку, нагадуючи про традиції наших предків.
готовоКвіткові скатертини. Ви можете купити скатертину на стіл з квітковим принтом для створення весняного чи літнього настрою.
готовоГобеленові доріжки на стіл – це чудовий спосіб оновити ваш інтер’єр та зробити його більш привабливим і комфортним. Вони можуть бути однотонними або кольоровими, з геометричними або флористичними мотивами, з великодньою або новорічною тематикою тощо. Доріжки вдало комбінуються з іншим текстилем, наприклад, скатертинами, серветками, покривалами.
готовоЛляні фартухи, а також моделі, що мають водовідштовхувальне покриття. Це не тільки красиві, але й функціональні предмети кухонного текстилю. Головне, щоб вони гармонували із загальною кольоровою гамою кухонного простору.

При виборі текстилю для дому слід враховувати загальний стиль та колірну гамму кухні, щоб він гармонійно доповнював інтер'єр. Наприклад, якщо кухня виконана у світлих тонах, можна додати контрастний акцент за допомогою яскравих скатертин, рушників та підставок на стіл. А якщо кухня має насичені кольори, то краще обрати однотонні деталі. 

Домашній текстиль інтернет-магазин «Ліро» – вигідна інвестиція в затишок і комфорт

Купити домашній текстиль, який зробить кухню затишнішою, ви можете в інтернет-магазині Ліро. В онлайн-каталозі представлений широкий вибір товарів від провідних світових брендів: Clayre & Eef, Belldeco, Kitchen Craft та ін. Наш текстиль допоможе вам створити комфортну атмосферу у власному домі, враховуючи ваші потреби та естетичні уподобання.

Перед тим, як купити кухонні рушники чи інші елементи ви можете отримати консультацію у наших дипломованих спеціалістів – дизайнерів та художників. Кожен предмет, обраний вами з нашого каталогу, має високу якість та максимально довго прослужить своєму власнику. Ви зможете зберігати ці вироби як сімейну реліквію та передавати із покоління в покоління.

Замовити продукцію в нашому інтернет-магазині домашнього текстилю Liro design клієнти можуть зі швидкою доставкою «Новою Поштою». Відправлення замовлень здійснюється кожен день, а товар надсилається в надійному пакуванні. ТМ "Liro design and decor" – якісні та оригінальні товари для вашого дому!