Свічки в інтер'єрі будинку чи квартири – які вони? Ідеї від інтер'єрного магазину Ліро

Свічки для декору в інтер'єрі люблять як дизайнери, так і звичайні любителі інтер'єрних прикрас. І це не дивно: свічки допомагають розрядити обстановку та розслабляють у нічний час після робочого дня. Однак важливо знати, як вибрати для них правильне розташування.

Інтернет магазин декору Ліро розповідає, як свічки можуть змінити ваш інтер'єр, а також як їх краще використовувати в декорі.

Аромасвічі – декор для будинку, який заспокоює

Крім того, що аромати створюють в кімнаті неймовірний запах, вони також можуть чудово поєднуватися з іншими декоративними елементами. Оскільки цей домашній декор має велику кількість різних ароматів, існують нескінченні можливості прикраси для прикраси простору свічками. Ось кілька порад, як прикрасити кожну кімнату вашого будинку і куди краще поставити свічки:свічки у інтерєрі дому

  • На полиці на кухні. Коли справа доходить до використання свічок на кухні, найкраще, щоб вони відповідали вашій колірній гамі та стилю декору кімнати. Наприклад, якщо у вас кухня у сільському стилі, поставте свічки на дерев'яні полиці. Використовуйте дизайнерські свічники, щоб вони відповідали кольорам вашої кухні. Якщо у вас мало місця, використовуйте менші свічки, розставлені в різних місцях. На кухні ви також можете поставити скляний свічник, але будьте обережні з ним та не розміщуйте його біля плити.
  • На стіл в обідній кімнаті. Незалежно від того, чи елегантна ваша їдальня або повсякденна, свічки можуть зробити стіл більш затишним та завершеним. Декор свічками без запаху краще поставити на сам обідній стіл, щоб випадкові аромати не змішувалися із запахом їжі. Якщо ви хочете зробити обідній стіл мінімалістичним і невимушеним, виберіть короткі циліндричні свічки.
  • На журнальному столику у вітальні. У головній кімнаті має бути поєднання розслаблюючої, товариської та привабливої атмосфери. Свіжі ароматичні свічки протягом дня можуть забезпечити позитивну енергію, а запалені свічки у вітальні вночі створюють теплу та затишну атмосферу. Поставте свічки та свічники в інтер'єрі на декоративний піднос або декоративні свічники на журнальний столик з іншими невеликими акцентами стільниці. Це створить відчуття тепла та розслаблення при сидінні на дивані. Якщо ви хочете, щоб свічки у вітальні були ще більш унікальними, ви можете використовувати настінні бра зі свічками як альтернативу кімнатному освітленню, або розмістити велику кількість різних свічок на каміні.
  • Біля ліжка у спальні. Хоча ви повинні бути більш обережні із запаленими свічками у своїй спальні, це все ще приємний та розслаблюючий спосіб завершити свій день або приємним доповненням до того, щоб провести деякий час на вихідних, згорнувшись калачиком із гарною книгою. Ви можете купити свічки для декору, щоб поставити їх на тумбочці. Ви також можете встановити декор зі свічками на комод. Однак намагайтеся не змішувати дуже багато різних ароматів.
  • Біля ванної кімнати. Свічки в інтер'єрі у ванній кімнаті можуть зробити її схожою на спа-салон. Цей затишний декор для дому також може надати ванній кімнаті свіжий і чистий аромат. Розставте свічки різного розміру навколо ванни або на піддоні для ванни, щоб створити ефект спа-салону. Поставте свіжі ароматичні свічки на стільницю біля раковини, щоб створити невимушений вигляд. Вибирайте білі свічки, якщо ви хочете створити більше спокою, або ви можете декор для дому купити у вигляді кольорових свічок, щоб прикрасити кімнату нейтрального кольору.

Купити декор для дому та наповнити свій будинок заспокійливими ароматами

Але недостатньо прикрасити свої кімнати свічками – до них потрібно підібрати гарні свічники. Де купити свічник в Україні, який буде одночасно міцним та естетичним? Онлайн магазин декору для дому Liro зібрав у своєму асортименті безліч красивих свічників, які варто придбати, щоб зробити атмосферу будинку затишною та розслаблюючою. Також у Ліро варто інший купити декор для дому, якщо ви хочете оновити свій інтер'єр.

Дизайнерські свічники від європейських виробників ви можете придбати на нашому сайті lirodesign.com.ua.