Сучасний садовий декор – що варто знати?

Маючи у дворі сад, хочеться багато вільного часу проводити на свіжому повітрі. Сучасний декор для саду дозволяє створити в ньому унікальну атмосферу, яка допоможе розслабитися, відпочити після важкого робочого дня. Для цього слід обрати правильні декоративні елементи, які будуть ідеально доповнювати його. У цій статті ми розкажемо вам цікаву інформацію, яка допоможе вам створити сад, про який ви так довго мріяли!

садовий декор liro

Який садовий декор варто обрати?

купити декор для саду ліро

Якщо ви хочете зробити свою ділянку красивою та оригінальною, то вам необхідно купити садовий декор. Це досить важливий елемент ландшафтного дизайну, який допоможе зробити її унікальною, не схожою на всі інші. Декор може бути різноманітним: від садових фігурок і годівниць для птахів до гномів, які приносять удачу. Якщо ви вирішили облаштувати свою ділянку, то починати потрібно зі створення детального плану, на якому будуть враховані всі елементи декору, які хочете бачити на ній. При виборі декору саду слід враховувати такі фактори:

готовоЗагальний стиль. Садовий декор повинен гармонійно поєднуватися з архітектурою будинку, рослинністю, а також рельєфом ділянки. Наприклад, для лісового стилю підходять дерев’яні або кам’яні елементи, для французького – точні та симетричні форми, для кантрі чи колоніального – вироби з природних матеріалів або антикваріат.
готовоРозмір та місце розташування декоративних елементів. Садовий декор повинен бути пропорційний до розміру ділянки та не перевантажувати її. Також слід уникати хаотичного розміщення елементів та створювати логічні акценти на певних зонах чи об’єктах. Наприклад, садова фігурка може бути розташована біля входу в будинок, світильник – біля доріжки, фонтан – у центральній частині газону. Не варто купувати багато фігур для невеликого за розмірами саду. Краще вибрати кілька виробів, які при правильному розташуванні зможуть поділити територію на певні зони. При цьому кожен об'єкт збереже свою індивідуальність.
готовоМатеріал та якість виготовлення. Перед тим, як садовий декор купити, потрібно знати, що він має бути міцним, стійким до впливу навколишнього середовища та не примхливим у догляді. Найпопулярнішими матеріалами для декору є камінь, метал, кераміка, дерево, скло та пластик. Кожен із них має свої переваги та недоліки, тому при виборі необхідно враховувати ваш бюджет та смакові вподобання.

Купити декор для саду – чудова можливість проявити свою фантазію та творчий потенціал. Він буде відображати вашу індивідуальність та дарувати вам радість!

Декор для саду купити в інтернет-магазині Liro design and decor – завжди вигідне рішення для вас

У нашому онлайн-магазині LIRO design клієнти можуть знайти різноманітні товари для саду за доступними цінами від провідних брендів. Це садові гноми, які подобаються багатьом покупцям, адже вважається, що вони приносять удачу. Гноми можуть привертати увагу до певних зон або об’єктів в саду або ж бути самостійними елементами.

Крім того, в нашому онлайн-каталозі представлені декоративні фігурки для саду з цікавими персонажами та тваринами. Вони сподобаються як дітям, так і дорослим. Користується популярністю серед клієнтів й інший практичний декор – годівниці для птахів, лопатки для роботи на землі, лійки для рослин тощо. Оформити замовлення можна за кілька хвилин онлайн чи в телефонному режимі. Доставка замовлень по Україні відбувається «Новою Поштою». Всі товари мають надійне та красиве пакування, тому можна не турбуватися про пошкодження під час перевезення. Приємний бонус – накопичувальна система знижок. Магазин декору Ліро – щастя в дрібницях!