Сучасний декор для дому - три популярні тренди, які вдихнуть нове життя у домашній простір

Так само, як і одяг, дизайн постійно переживає зміни модних сезонів та тенденцій. Але як слідкувати за всіма ними? Інтернет магазин товарів для інтер'єру Liro підготував для вас домашній декор, який відповідає останнім дизайнерським винаходам.

Ми вирішили розповісти про три найактуальніші дизайнерські напрямки, які не тільки привнесуть затишок у ваше житло, але й змусять його виглядати свіжо та незвично!

Починайте 2022 з новими трендами, адже сучасний декор для дому – це те, що подарує вам нові емоції!

 

СТИЛЬНИЙ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ – ЩО НАМ ПІДГОТУВАВ 2022?

Створити модний домашній інтер'єр та вибрати гарний декор для дому у новому році – легше, ніж ви думаєте!

Ці тренди декору 2022 подарують вам нове натхнення для змін інтер'єру квартири чи будинку:

1. Dark Deco. Цей стиль безпосередньо пов'язаний з естетикою коміксів та нуарних фільмів. Типовий декор для дому в Dark Deco – предмети у чорних, фіолетових, темно-малинових, синіх тонах. Dark Deco допомагає створити похмурий нуарний настрій завдяки темним кольорам і химерним предметам. Втім, речі у світлих тонах також іноді можуть використовуватися в інтер'єрі для розведення колірної палітри. У нашому магазині ви можете вибрати стильний декор для дому - це можуть бути скляна ваза або хлібниця плетена.

сучасний декор для дому стильний декор для дому

2. Soft Boheme. Богемні стилі характеризуються відсутністю структури, натомість перевага надається безтурботним нашаруванням малюнка, текстури та кольору. Soft Boheme характеризується деякими загальними прийомами, як використання блискучих предметів у чистих світлих тонах, але строгих правил тут немає. Суть богемної естетики у цьому, що вона індивідуальна і невимушена. Незвичайний декор для дому стилю soft boheme призначений не для задоволення інших людей, а для власного. Для даного стилю ви можете підібрати такий дизайнерський декор для будинку, як скляна ваза, або чашка з блюдцем фарфорова «Pink».

дизайнерський декор для дому красивий декор для дому

3. Urbanity. Цей дизайн інтер'єру поєднує елементи сучасного та промислового дизайну, створюючи унікальний стиль, який ідеально підходить для життя в центрі міста. Які купити предмети декору для дому варто, щоб створити урбаністичний стиль? Маючи більш м'який і зручний зовнішній вигляд, ніж стилі промислового дизайну, Urbanity включає оформлення будинку в світлих і класичних тонах і використання практичних предметів в інтер'єрі. Він максимально використовує невеликі місця для практичних житлових приміщень. Суворі форми предметів практично межують із мінімалізмом. Водночас у цьому стилі часто використовуються еко-матеріали, такі як дерево та натуральні тканини. Магазин для декору будинку Ліро пропонує товари в стилі Urbanity, такі як доріжка та набір молочник + цукорниця «Eden».

незвичайний декор для дому оригінальний декор для дому

ЧОМУ КУПИТИ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ LIRO – ЦЕ ЗАВЖДИ ЧУДОВА ПОКУПКА?

Завжди приємно зважитися на зміни у своєму житті, але це не єдине, що може запропонувати наш магазин. Купити декор для дому в нас означає отримати масу переваг:

  • Інтернет-магазин декору для дому LIRO – офіційно зареєстрована торгова марка, яка підтверджує нашу компетентність;
  • Товар відправляється до вас у надійній упаковці, тому ви можете бути впевненими у відсутності будь-яких пошкоджень;
  • Тут ви завжди можете купити декор для дому недорого;
  • Ми самі оцінюємо товар та контролюємо якість кожного екземпляру;
  • Кваліфіковані дизайнери та художники проконсультують вас та дадуть відповідь на всі ваші запитання;
  • У нашому асортименті є багато серійної продукції, яку можна замовити у виробників;
  • Все для декору дому – це продукція від авторитетних європейських та українських виробників. Товар має гарну міцність, тому ці предмети зможуть зберігатися у вас довгі роки.

Усі інтер'єрні прикраси, що створюють сучасний дизайн, шукайте на нашому сайті lirodesign.com.ua!