Справжній гобелен! Поради щодо підбору дійсно якісного текстилю з цього матеріалу від Liro Design

Так само, як ми зустрічаємо людину по одягу, декор прийнято вибирати за дизайном. Але також важливо звертати увагу на матеріал, особливо якщо йдеться про декоративні подушки! Тому в цій статті інтернет-магазин домашнього декору LIRO вирішив розповісти про гобеленовий текстиль – міцний тканинний матеріал, відомий з часів середньовіччя, тонкощі його виготовлення та що потрібно враховувати при виборі гобеленових виробів.

Домашній текстиль з гобелену – витвір мистецтва, доступний кожній сім'ї

Повісивши у себе вдома барвистий гобелен, ви зробите свій інтер'єр унікальним та елегантним. Плануючи купити домашній текстиль з цієї тканини, знайте, що ви витрачаєте кошти на витвір мистецтва, який буде центром уваги у вашому будинку на довгі роки. Тому вам потрібно не поспішати з його вибором і слід враховувати кілька факторів, які допоможуть зробити правильний вибір. Ось деякі з факторів, які слід враховувати при купівлі виробів з гобелену:

  • Враховуйте індивідуальний розмір гобелену. Переконайтеся, що ви вибрали домашній текстиль, який пропорційний відкритому простору стіни, на яку ви його вішатимете, або поверхні, на якій лежатиме тканина. Уникайте дуже маленьких і негабаритних моделей, які не будуть гармонійно поєднуватимуться з іншим інтер'єром. Купити скатертину гобеленову величезних розмірів так само не варто, оскільки вона виглядатиме дивно, якщо у вас маленька кімната. Тому потрібно ретельно зняти мірки, щоб зрозуміти, який ідеальний розмір гобелену купити. Як правило, вироби з гобелену доступні у різних розмірах та формах. Оптимальний варіант – вибрати гобеленову тканину круглої, прямокутної чи квадратної форми;

гобеленовий текстильдомашній текстиль

  • Кольори та гобеленові тканини. Переконайтеся, що ви враховуєте відтінок гобеленової тканини, який хочете купити. Переважною буде гобеленова скатертина, яка поєднується з текстурою інших аксесуарів у вашій кімнаті, включаючи предмети меблів та доступні декори. Щоб переконатися, що ви не зробите помилку, ви повинні мати зразки відтінків ваших меблів, коли ви ходите магазинами. Це допоможе вам вибрати гобеленові наволочки на подушки, які ідеально доповнять вашу кімнату. Якщо вам подобається якийсь предмет, але він не поєднується з рештою інтер'єру, ви можете змінити декор кімнати, щоб гобелен відповідав йому. Подушки купити декоративні можна в різних дизайнах, таких як малюнки з фантастичними істотами, тваринами, рослинами, геометричними орнаментами на відкритому повітрі, пейзажі та інші. Ви повинні вибрати свій кращий дизайн, щоб ви могли насолоджуватися ним роками;
  • Відповідність тканини атмосфері вашого будинку. Гобеленова доріжка на стіл - чудовий спосіб додати яскравості вашому інтер'єру. Але потрібно не лише враховувати, чи поєднується гобелен з іншими предметами, але також наскільки тканина пасує до вашого особистого бачення свого будинку. Якщо для вас колір важливіший за сюжет, відмінним вибором будуть гобелени з абстрактним малюнком. Якщо вам подобається широкий і вільний простір, текстиль для дому із зображенням міст, країн або карт може стати чудовою прикрасою вашого будинку. Якщо ви хочете, щоб ваша кімната нагадувала втечу від міської суєти, гобелени та настінні килими з пейзажами, фентезійними сюжетами, природою або святковими принтами, ідеально підійдуть до вашого настрою.

текстиль для доматекстиль для дому

Де купити гобеленовий текстиль Україна, що підійде саме вам? Шукайте його у Ліро!

Купити текстиль для дому Ліро та наповнити своє життя естетикою

Якщо ви знаходитесь у пошуках краси, вибирайте онлайн магазин декору для дому Liro! Тут ви можете придбати не тільки красиві наволочки, але також купити текстиль для дому в інших категоріях:

  • скатертини;
  • серветки на стіл;
  • наволочки;
  • доріжки на стіл;
  • кухонні рушники;
  • прихватки;
  • плед;
  • підставки під тарілки.

Зробіть ваше життя прекрасним – вибирайте декор на сайті lirodesign.com.ua!