''Щастя в дрібницях!'' або чому інтернет-магазин декору LIRO — це про особливі речі

Не знаєте, де знайти оригінальні, якісні та доступні речі для облаштування своєї оселі? Український магазин Ліро – це місце, де ви можете купити декор для дому, що має оригінальний та модний дизайн. У нас ви знайдете довговічні та практичні речі, які створять атмосферу затишку для вас та вашої родини.

декор для дому liro

Інтернет-магазин декору «Ліро» – наші цінності та філософія

інтернет-магазин декору для дому ліро

Наша компанія «Ліро» працює вже п’ять років та стала відомою торговою маркою ТМ "Liro design and decor", якій довіряють багато клієнтів по всій Україні. Філософія нашого інтернет-магазину декору для дому полягає в тому, що щастя складається з дрібниць. Саме маленькі речі зможуть подарувати почуття спокою та гармонії. Вони роблять наш дім унікальним, затишним та гармонійним. Ми уважно стежимо за останніми модними тенденціями, тому наш декор для дому в інтернет-магазині завжди має актуальний та сучасний вигляд.

У нас ви можете декор для дому купити від відомих виробників, які гарантують високу якість та безпечність своїх виробів: Clayre & Eef, J-Line, Boltze, Butlers, Kitchen Craft та ін. В онлайн-каталозі доступний широкий вибір як стильних дрібничок, так і функціональних речей для облаштування оселі на різний смак та бюджет. Асортимент магазину декору включає:

готово Посуд та кухонне приладдя зручні ємності для зберігання, фруктовниці та цукерниці, глечики, форми для випічки, чаші для тіста, підставки для пляшок, цукорниці, серветниці, які мають оригінальний дизайн.
готово Домашній текстиль скатертини однотонні та з різними принтами, доріжки, рушники, серветки, рукавички-прихватки, килимки під тарілки тощо. Наш магазин домашнього текстилю пропонує вам продукцію від провідних виробників України та Європи.
готово Декор для дому – фоторамки, аромалампи, килимки під двері, декоративні клітки, ящики тощо.
готово Для саду лопатки, годівниці, різноманітні фігурки, лійки для рослин та ін. Садовий декор купити у нас ви можете різних видів, кольорів та форм за доступними цінами.
готово Для ванної кімнати мильниці, керамічні дозатори, марсельське мило.

Товари нашого магазину товарів для дому можуть стати чудовими подарунками для ваших рідних та близьких. Вони точно зрадіють незвичайному презенту, який гармонійно доповнить інтер’єр, наповнить оселю теплом та затишком. Якщо вам потрібен подарунок, то наші спеціалісти допоможуть підібрати ідеальну річ та гарно запакують її.

Декор купити в онлайн-магазині Liro – можливість отримати вироби, які прослужать вам кілька поколінь

Ми подбали про те, щоб вам було приємно співпрацювати з нами. Роблячи покупки в нашому інтернет-магазині LIRO design&décor, ви можете розраховувати на:

готовоширокий асортимент якісних товарів, які здатні принести затишок та комфорт у вашу оселю;
готовошвидке відправлення замовлень, що відбувається кожен день;
готовонаявність надійного пакування до кожної речі;
готовооперативну доставку по території України за допомогою «Нової Пошти»;
готовозручні способи оплати: на картку «ПриватБанку» або при отриманні з мінімальною передоплатою;
готовоможливість обміну або повернення купленого товару протягом чотирнадцяти днів з моменту отримання замовлення;
готовоможливість скористатися послугою самовивозу та прийти до нашого офлайн-магазину;
готовонакопичувальну систему знижок;
готовопрофесійну консультацію – наші дипломовані спеціалісти (художники та дизайнери) допоможуть вам підібрати домашній декор для вашого стилю інтер’єру.

Ми піклуємося про своїх клієнтів, тому прагнемо задовольнити всі ваші потреби та бажання. Декор для дому купити в онлайн-магазині «Ліро» – найкраще рішення для тих, хто цінує красу в деталях!