Поради щодо створення мінімалістичної кухні за допомогою посуду

Мінімалістична кухня – це кімната, де кожна річ має своє місце, свою функцію та свою цінність. Щоб створити її потрібно обрати посуд, який відповідає вашим потребам, смаку та бюджету. Про те, як правильно його вибрати, ми поговоримо у цій статті.

кухонне приладдя liro

Як вибрати кухонне приладдя для мінімалістичної кухні?

Створення мінімалістичної кухні за допомогою посуду має свої переваги. Адже така кімната виглядає просто, чисто та охайно, створює відчуття простору та світла, сприяє концентрації та креативності. Це ваша можливість економити гроші, енергію та ресурси, оскільки ви використовуєте тільки те, що вам потрібно, та не купуєте зайвого. Пропонуємо вашій увазі кілька порад, які допоможуть вам вибрати кухонний посуд:

  1. Обирайте функціональний та універсальний посуд, який може використовуватися для різних видів приготування їжі. Функціональні предмети зроблять ваш кухонний інтер'єр більш зручним та компактним.
  2. Мінімізуйте кількість елементів. Кухонні аксесуари не мають бути в надмірній кількості. Приберіть зайві предмети й виберіть лише ті, які справді необхідні. Розташуйте посуд за принципом частоти використання. Це означає, що ті елементи, які ви використовуєте частіше, повинні бути ближче до вас, а ті, що рідше – далі.
  3. Вибирайте нейтральні кольори та простий дизайн. Краще віддати перевагу посуду в нейтральних та приглушених кольорах. Він допоможе створити відчуття легкості та простоти.
  4. Використовуйте тумбочки та ємності для зберігання. Щоб кухонні прибори не накопичувалисяна поверхні, використовуйте шафи, ящики та органайзери. Це дозволить підтримувати порядок та чистоту на кухні. Купити ємності для зберігання ви можете на нашому сайті lirodesign.com.ua.
  5. Розгляньте можливість використання одного типу матеріалу для посуду, наприклад дерево, скло чи кераміка. Такий набір кухонного приладдя створить спокійний та гармонійний вигляд.
  6. Обирайте якісний італійський посуд, адже він навіть у невеликій кількості, може додати елегантності мінімалістичному інтер'єру. Обирайте посуд від перевірених виробників, який буде служити вам довго. Саме такі вироби представлені в нашому магазині кухонного приладдя Ліро.

Враховуючи ці поради ви зможете насолоджуватися своєю мінімалістичною кухнею, адже вона створена для вашого комфорту та задоволення.

Керамічний посуд та скляний в «Ліро» – висока якість та доступна ціна

Керамічний посуд  «Ліро»

Створення мінімалістичної кухні – це не лише спосіб декорування, а й раціональний підхід до організації кухонного простору, що додає комфорту та затишку у вашому домі. В магазині посуду ЛІРО ви можете знайти все необхідне для зручної організації простору. В онлайн-каталозі доступний керамічний і скляний посуд та кухонне приладдя від європейських виробників. Ви можете оригінальні серветки паперові купити, а також термоси, чайні набори, келихи для шампанського, корзини, піали та ін. Крім того, у нас можна глечик купити металевий чи керамічний та використовувати його як декоративну вазу для квітів. За бажанням клієнти можуть скористатися послугою самовивозу в Івано-Франківську, або ж оформити доставку «Новою Поштою». Асортимент продукції є досить широким, а у разі виникнення складнощів наші експерти готові відповісти на всі питання. Liro Design – щастя в дрібницях!

Джерела

https://www.simplystoring.com/minimalist-kitchen-tips-for-simplifying-your-cooking-space/