Поради щодо догляду за штучними квітами та вазами: як зберігати, доглядати та оновлювати

Штучні квіти у вазах вважаються вдалим рішенням для тих, хто бажає мати вдома красивий та довговічний декор. Вони можуть прикрашати ваш інтер’єр протягом усього року, не залежно від сезону, клімату або освітлення. Однак, щоб штучні вазони залишалися привабливими та свіжими протягом тривалого часу, потрібно дотримуватися деяких порад щодо їх зберігання, догляду та оновлення.

 декоративні квіти та вази

Штучні декоративні квіти та вази: особливості догляду за ними

Основні поради та рекомендації щодо догляду за штучними квітами та вазами:

готовоЗберігайте штучні квіти у чистому та сухому місці, щоб уникнути пилу та забруднення. Розміщуйте їх якомога далі від джерел тепла, адже це може призвести до вицвітання чи знебарвлення.
готовоДогляд. Регулярно витирайте пил та забруднення із поверхні штучних декоративних квітів за допомогою м'якої, сухої ганчірки. Це варто робити щотижня під час прибирання, щоб пил не накопичувалася на квітці й не погіршував її зовнішній вигляд. Вази рекомендується регулярно мити водою чи легким мильним розчином. Уникайте використання агресивних хімікатів. Мийте їх регулярно, видаляйте залишки води та добрив, перевіряйте наявність тріщин та сколів.
готовоУникайте прямих сонячних променів. Штучні квіти та вази можуть втратити свій колір від впливу прямих сонячних променів. Уникайте розташування їх у приміщеннях з інтенсивним сонячним світлом або використовуйте штори, щоб зменшити вплив ультрафіолету.
готовоОновлення. Щоб штучні квіти та вази виглядали як нові, час від часу оновлюйте їх. Перемішайте квіти в вазі, змінюйте їх положення або додайте нові декоративні елементи для створення свіжого вигляду. Якщо штучні квіти втратили свій колір, їх варто замінити на нові.
готовоВибір вази. Обирайте сучасні вази для квітів, які вдало доповнять ваш інтер’єр, та водночас будуть не вибагливі у догляді. При цьому враховуйте розмір, стиль, колір та матеріал. Наприклад, керамічну вазу не можна залишати в воді на довго. Догляд за скляною вазою вимагає обережного поводження, щоб не розбити або не подряпати її. Для зберігання керамічної та скляної вази вибирайте сухе, прохолодне місце.

При правильному догляді штучні рослини можуть приносити радість та красу до вашої оселі. Сподіваємося, що ці поради будуть корисними для вас. А вигідно купити штучні квіти для декору ви зможете в нашому магазині інтер'єрних товарів ЛІРО.

Чому варто купити вазу для квітів та штучні рослини на сайті lirodesign.com.ua?

Онлайн-магазин товарів для дому Ліро — місце, де ви можете штучні рослини купити, які практично не відрізняються від живих. Це сучасний декор, який здатний принести затишок та комфорт у дім. Крім того, у нас можна купити вазу для квітів високої якості з різних матеріалів від надійних виробників. Асортимент регулярно доповнюється стильними новинками.

штучні рослини lirodesign

У разі потреби наші досвідчені консультанти завжди допоможуть підібрати оптимальний для вас варіант. Якщо зареєструватись на сайті lirodesign.com.ua, то ви отримаєте хорошу знижку в розмірі 10% на першу покупку. Оформити замовлення можна зі швидкою доставкою по Україні «Новою Поштою». Також товари можна забрати в офлайн-магазині у місті Івано-Франківськ за адресою Володимира Великого, 13. Магазин «Ліро» — щастя в дрібницях!