Подарунки до Дня святого Валентина, які дарують кохання. Ідеї від інтер'єрного магазину LIRO

Виразити свої почуття до коханої людини буває непросто. Нерідко способом вираження емоцій стають пам'ятні речі, які втілюють спогади про приємні моменти життя. Проте обрати подарунки на 14 лютого – це завжди проблема! Інтернет магазинів подарунків Ліро вирішив вам допомогти з вибором подарунка і зробив добірку речей, які не залишать кохану чи коханого байдужими.

 

ПОДАРУНОК НА 14 ЛЮТОГО ДІВЧИНІ – ТЕ, ЩО ЗБЕРІГАТИМЕ ВАШЕ КОХАННЯ

Не знаєте, що яка річ сподобається вашій коханій? У нашому магазині ви зможете обрати подарунок на 14 лютого дівчині чи дружині, який дозволить показати вам свою турботу:подарки до дня святого валентина

  • Чашки – керамічні вироби для кави та чаю з мінімалістичним чорно-білим малюнком здатні викликати усмішку на її обличчі! Німецький виробник гарантує високу якість. Також ви можете зупинитись на виборі чайного набору з квітковим малюнком від італійського виробника. Кухоль виготовлений з міцної блискучої порцеляни, мініатюрний підніс - з пластику, ситечко - з металу.
  • Фігурки та статуетки – ідеальні подарунки до Дня закоханих, які допоможуть вам висловити свої почуття та прикрасити її будинок симпатичним декором. Ніжні керамічні фігурки ангелів та пташки створять у неї приємні емоції. Але, можливо, ваша кохана віддає перевагу азіатській естетиці – тоді їй точно сподобається свічник «Будда»! В асортименті – якісні товари від німецьких, польських та бельгійських виробників.
  •  Аромалампи – подарунок, який принесе до будинку вашої коханої жінки заспокоєння та спокій. Вони просочуть будинок ніжним ароматом та створять відчуття абсолютного комфорту.
  •  Скриньки для прикрас – цей купити подарунок на 14 лютого зажди доречно! У нашому асортименті – німецька скринька з дерева манго з фігуркою пташки.
  • Піали – функціональні предмети для приготування їжі від німецького виробника. Ці керамічні вироби з геометричним орнаментом безперечно додадуть краси до інтер'єру її житла!

 

ЯКИЙ ПОДАРУНОК НА 14 ЛЮТОГО ХЛОПЦЮ ДОПОМОЖЕ ВИСЛОВИТИ ВАШЕ КОХАННЯ?

подарки на 14 лютогоУ Ліро ви можете знайти річ не тільки для неї, а й для нього! Такий подарунок на 14 лютого хлопцю або чоловіку зробить йому приємно:

  • Келихи – ці купити подарунки на день Святого Валентина варто хоча б завдяки їхній функціональності. Скляні вироби від бельгійських та французьких виробників не лише стануть головною прикрасою святкового столу, але й чудово підійдуть для усамітненої атмосфери! Доступні кольори – зелений, рожевий, прозорий.
  • Аромати для дому – подаруйте своєму коханому незабутню атмосферу! Італійський виробник Easy Life підготував для вас аромати «Лайм та м'ята», та «Імбір та гуава», які допоможуть вашому хлопцеві або чоловікові розслабитися після важкого дня, а фарфор вигідно прикрасить інтер'єр.
  • Відкривалки – наш інтернет магазин подарунків пропонує стильні німецькі аксесуари, які доповнять образ вашого чоловіка!
  • Термопляшки – подаруйте коханій людині яскраві кольори у її життя! До того ж, ці італійські алюмінієві вироби чудово зігріють у холодну погоду.

 

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА ЛІРО – ЗАВДЯКИ ЇМ ПРО ВАС ЗГАДУВАТИМУТЬ ІЗ ТЕПЛОМ!

Магазини сувенірів та подарунків LIRO роблять все можливе, щоб ви могли висловити своє кохання та тепло до близької людини.

  • Але не лише подарунки на день Святого Валентина – наша перевага. Покупка в нашому магазині має також багато інших привілеїв:
  • Магазин оригінальних подарунків пропонує речі лише з якісним дизайном, який виконаний професійними художниками;
  • Ми надсилаємо вам товар у надійній упаковці;
  • Речі мають довговічність і міцність, тому ви або
  • Асортимент оновлюється до великих свят – Нового року, Різдва, Великодня. Тому ви завжди зможете тут знайти річ для близької людини!;
  • У наявності багато серійної продукції, яку можна замовити у виробників;
  • Забрати товар ви можете через поштові відділення або за допомогою самовивезення, якщо ви перебуваєте у місті Івано-Франківськ.

Переходьте на наш сайт lirodesign.com.ua, щоб висловити своє кохання!