Магазин декору та посуду LIRO. Все для стильного інтер'єру та затишку на сайті lirodesign.com.ua

гарний декор для домуЯкий він – будинок мрії? Напевно, він не виглядає так само як глянсова обкладинка журналу, а відображає ваш власний погляд на світ. Але з чого розпочати втілення мрії? Зробити ваш будинок сучасним допоможе магазин, який пропонує все для декору дому! Магазин Ліро вирішив дати кілька порад щодо того, як втілити ідеї про ідеальний будинок і створити індивідуальний інтер'єр.

ЯКИЙ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ ЗРОБИТЬ ВАШ ІНТЕР'ЄР УНІКАЛЬНИМ?

Не кожен може дозволити собі найняти дизайнера інтер'єрів, щоб він прийшов до нього додому та створив скоординований дизайн. Крім того, багато домовласників самі хочуть бути тими, хто приймає дизайнерські рішення та втілює власний стиль. Якщо ви відчуваєте, що не знаєте, з чого почати, ось кілька порад, які допоможуть вам бути уважними, залишатися цілеспрямованими у створенні власного стилю та підібрати гарний декор для дому:

  • Визначте кольори, які ви любите. Уявіть собі місце, яке змушує вас почуватися так, як ви хочете. Вирішіть, чи хочете ви бачити свій будинок у мінімалістичних, природних чи яскравих кольорах. Це не обов'язково має бути витвір мистецтва, але важливо фізично бачити кольори разом. Наприклад, наш магазин декору для дому має в асортименті посуд у різноманітній палітрі кольорів, який буде вигідно поєднуватися зі стінами будинку.
  • Думайте одночасно і про функціональність, і красу. Це здається очевидним критерієм, але іноді ми відмовляємося від практичності заради естетики, і це чинить непотрібний тиск на те, як ми прикрашаємо та проектуємо наш будинок. Подумайте про те, як ви використовуватимете простір, який у вас є кожен день, у поєднанні із загальною красою. Так, текстиль для кухні одночасно здатний прикрасити стіл та захистити його від плям та пошкоджень.
  • Поєднуйте різні стилі. Освіжаючою тенденцією в області дизайну інтер'єру в наші дні є рух змішування різних середовищ і стилів. Для експерименту ви можете взяти кухонний декор або аксесуари для ванної кімнати. Можна кухонний текстиль купити у вінтажному стилі, але поєднайте його із суперсучасним прозорим журнальним столиком. Зверніть увагу на ці два різні стилі та подумайте, як ви могли б створити кімнату, що поєднує в собі сучасні та вінтажні елементи.

кухонний декорВитрачайте гроші тільки на те, що вам справді по-справжньому подобається. Необхідність проявити творчий підхід до бюджету, який у вас є зараз, також допоможе в подальшому розвитку вашого стилю. У вас завжди є можливість купити текстиль для дому за доступними цінами або інший недорогий декор.

Хендмейд. Креатив – наше все, коли справа стосується оформлення жилого простору.

Ви можете поекспериментувати з гірляндами та декоративними лампами. Розмістіть їх на різному рівні та насолоджуйтесь затишною атмосферою. Декор для дому інтернет магазин LIRO включає прикраси, які додадуть оригінальне освітлення у ваші кімнати.

КУПИТИ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ – LIRO ДОПОМОЖЕ ВАМ ОБЛАШТУВАТИ ВАШУ ОСЕЛЮ!

Початок року – час для змін у житті! Інтернет магазин декору для дому Liro радий представити лінійку дизайнерських товарів, які змусять відчути вас та вашу родину по-новому!

У магазині ви можете купити декор для дому для створення індивідуального стилю:

  • Домашній текстиль – пледи, наволочки, килимки та багато іншого з естетичним дизайном.
  • Посуд та кухонне приладдя – вишуканий декор для кухні купити, який прикрасить будь-яку кухню.
  • Декор для дому – від рамок для фото та гірлянд до свічників та статуеток.
  • Аксесуари для ванної кімнати – практичні та красиві речі для щоденного використання.

Якщо вам не вистачає затишку в будинку, то ми на вас завжди чекаємо на нашому сайті lirodesign.com.ua!