Який піднос обрати: дерев'яний чи металічний?

Піднос — це не тільки зручний та практичний кухонний атрибут, але й стильний елемент декору, який може створити певну атмосферу та настрій. Підноси можна використовувати для різних цілей: для сервірування столу, організації пікніка, а також для прикрашання інтер’єру. Ви можете розкласти на ньому книги та журнали або зберігати різні дрібниці в одному місці. При цьому він буде гармонійно виглядати у будь-якій кімнаті. Підноси можуть бути виготовлені з різних матеріалів, але два найпоширеніші типи — дерев’яні та металічні.

таця дерев`яна

Підноси металеві чи дерев’яні: які кращі?

При виборі між дерев'яним та металічним підносом, важливо враховувати як естетичні, так і практичні аспекти, а саме:

готовоТекстуру. Теплі відтінки дерева створюють атмосферу затишку та натуральності. Вибір дерев'яного підноса може бути ідеальним для інтер'єру у стилі кантрі чи скандинавському. Натомість підноси металеві можуть мати різні текстури — від гладких до матових.
готовоФункціональність. Дерев'яні підноси добре витримують удари, але вони є менш стійкими до вологи. Металевий піднос, навпаки, стійкий до зносу, високих температур та забруднень, але є схильним до подряпин. Однак він вважається найбільш довговічним.
готовоСтиль інтер'єру. Для класичного інтер’єру, де переважають теплі відтінки, дерев'яний піднос буде відмінним вибором. Також цей варіант підходить для стилю мінімалізм, еко та скандинавського. Якщо ж ваша кімната виконана в сучасному стилі, то металічний круглий піднос пасуватиме краще.

За умови правильного вибору піднос з ручками забезпечить максимальний комфорт при використанні та прикрасить інтер'єр будинку. Якщо у вас виникли складнощі, то зверніться до наших досвідчених консультантів. У нашому магазині покупців консультують дизайнери та художники, які допомагають вибрати ідеальні елементи декору для вашого дому, враховуючи побажання та фінансові можливості.

Таця купити в магазині посуду Liro — широкий асортимент та доступні ціни

На сайті компанії Liro Design представлений широкий вибір підносів для подачі страв, а також для декорування приміщень. Ми подбали про те, щоб вам було приємно співпрацювати з нами. Незалежно від того, металеву чи дерев’яну тацю ви виберете, у нас є все необхідне. Це вироби з хорошим співвідношенням ціни та якості. Різноманітність варіантів виконання за формою, функціональними особливостями та дизайном дозволяє ідеальний піднос купити для своєї оселі. Асортимент постійно оновлюється, тож ви обов’язково щось підберете на свій смак. Поспішайте обрати декор, що прикрасить ваш будинок та зробить інтер'єр цікавішим!

купити тацю

Щоб купити тацю на сайті lirodesign.com.ua оформіть замовлення через кошик, вказавши всю необхідну інформацію. Крім того, це можна зробити за кілька хвилин в телефонному режимі +380668828624). Варто зазначити, що для клієнтів, які зареєструвались на сайті є приємний бонус — знижка 10% на перше замовлення. Доставка товарів по Україні здійснюється за допомогою «Нової Пошти». Можливо тацю купити з доставкою до найближчого поштового відділення або ж кур’єром. Жителі Івано-Франківська можуть скористатися послугою самовивозу. Магазин італійського посуду Liro – стильні та практичні речі для вашого дому!