Як зробити будинок затишнішим? Декілька простих порад від магазину товарів для дому Ліро

На дворі вже зима, а ви й досі не відчуваєте затишку в квартирі? Ми порадимо, як це виправити! Інтернет магазин товарів для дому Ліро розповідає, як слід прикрасити ваш будинок за холодної погоди, щоб він тішив і вас, і ваших гостей!

Як зробити будинок затишним: вибираємо декор для дому

купити декор для домуБудинок, який приваблює відвідувачів та залишається в пам'яті гостей, приємний і його господарям. Якщо ви вирішили цього року оновити стиль свого сімейного свята, саме час почати з інтер'єру! У нас є шість порад, які допоможуть вам декор для будинку купити та створити будинок, який усіх вітає гостинністю, хто входить за його поріг.

Ось кілька простих рекомендацій, які легко дадуть вам відповідь на питання, як зробити будинок затишним:

  • Почніть із входу до будинку. Ваш вхід – це перше, що вітає ваших гостей, тому не забудьте витратити додатковий час на декор для дому для входу. Наприклад, у нашому магазині ви знайдете килимки, які гостинно зустрінуть ваших друзів на порозі;
  • Використовуйте ковдри. Гарна ковдра на дивані дозволяє почуватися умиротворено. У нашому каталозі є гарний домашній текстиль, який додасть кольорів у вітальню. Крім того, ковдри з гарною вишивкою та візерунками можуть вам замінити оригінальні витвори мистецтва на стінах!;
  • Акцентуйте увагу на каміні. Якщо у вашому будинку є камін, виділіть його, прикрасивши область мантії такими речами як вази, свічки або інші предмети декору. Сучасний декор для дому допоможе надати вашому простору індивідуальності. У магазині LIRO ви знайдете безліч предметів, які прикрасять ваш камін: скриньки для прикрас, вази для квітів, рамки для фото та ін.
  • Використовуйте правильне освітлення. Правильне освітлення може творити дива та перетворити сіру кімнату на місце для коктейльних вечірок. Коли ви збираєтеся зустрітися з близькими друзями, приглушене освітлення може створити затишну атмосферу. Якщо ви не знаєте, як правильно вибрати освітлення, запитайте себе: скільки джерел світла у вашій кімнаті? Вам більше подобається холодне чи тепле світло? У магазині, де є все для декору будинку, для цього ви можете вибрати гірлянди на будь-який естетичний смак;
  • Прикрасьте кімнати свічками. Наявність великої кількості свічок у будинку дає відчуття тепла та приємний аромат. Поставте пару свічок у кожну кімнату, і ваші рідні будуть почуватися комфортно, де б вони не перебували у вашому будинку. Щоб додати витонченості, ви можете купити свічник - стильний декор для будинку, який є доступним у нашому каталозі як у вінтажному, так і в сучасному стилі;
  • Розкладіть зручні подушки. Подушки допоможуть вигідно прикрасити вітальню. Для подушок у нас ви можете купити предмети декору для дому – стильні гобеленовані наволочки з домашніми тваринами, квітами, лимонами та іншими зображеннями.

домашній декорНаш інтернет магазин товарів для дому знає, наскільки важливим є комфорт напередодні Нового року, тому пропонуємо вам максимально зручні умови доставки через відділення «Нової пошти»!

Купити декор для дому LIRO, який створить особливу атмосферу у вашому домі

Магазин домашнього декору LIRO гарантує високу якість товарів, адже тут кожна річ проходить перевірку. Ми допоможемо вам підібрати лише найкращі речі, які наповнять інтер'єр новими фарбами! Ми замовляємо нові колекції виробів з Нідерландів, Італії, Бельгії, Німеччини, Польщі, Великобританії та Німеччини.

Створення затишку – не єдина причина, завдяки якій варто купити декор для дому в нас. Також товар в LIRO має такі характеристики:

  • міцність – ми впевнені, що речі з нашої крамниці ви зможете передавати як сімейні реліквії;
  • стійкість до зносу та вигоряння;
  • простий догляд – предмети вимагають мінімального збирання;
  • фарба не стирається, а тканина не втрачає відтінок після прання;
  • стійкість до деформації.

Прикраси та милі речі для будинку, які обов'язково зроблять вам будинок затишним, ви можете знайти на сайті irodesign.com.ua. Пам'ятайте, що щастя – у дрібницях, тому вам завжди під силу зробити своє життя кращим!