Як вибрати скатертину на Різдво: стиль, розмір і матеріал

Різдво – це чудове свято, яке об’єднує всю родину за столом. Але як зробити цей стіл максимально красивим? Як підібрати скатертину, яка буде гармонійно поєднуватися з посудом, стравами та іншими елементами декору? У цій статті ми поділимося деякими порадами, які допоможуть вам обрати новорічні скатертини.

купити новорічну скатертину

Як правильно вибрати та яку купити новорічну скатертину?

Пропонуємо вашій увазі кілька порад, якими ви можете скористатися, щоб зробити свій вибір легшим:

кіт Визначте стиль та колір. Насамперед потрібно вирішити, в якому стилі ви хочете прикрасити свій стіл на Різдво. Це може бути класичний стиль, сучасний або мінімалістичний. Колір скатертини повинен гармонійно поєднуватися з посудом, стравами, серветками, свічкам та іншими деталями декору. Краще вибрати тон, який повністю відповідає тематиці свята. Якщо любите класику, то краще обрати білий варіант. А якщо хочете зробити новорічний стіл яскравим та незабутнім, то варто віддати перевагу контрастному кольору – зеленому, червоному, сріблястому.
кіт Правильно оберіть розмір. Обираючи скатертину, враховуйте розміри вашого столу. Скатертина на Різдво повинна достатньо великою, щоб закривати стільницю та виступати за краї столу приблизно на 20–30 см. Якщо у вас круглий стіл, важливо підібрати круглу або квадратну скатертину, щоб вона точно підходила за формою. Слід продумати все до дрібниць.
кіт Виберіть необхідний матеріал. Процес вибору матеріалу для скатертини також дуже важливий. У період новорічно-різдвяних свят популярні матеріали, які дарують казковий настрій. Це лляний, бавовняний або гобеленовий новорічний текстиль. Вироби із таких тканин не примхливі у догляді та добре тримають форму. Гобеленові новорічні доріжки на стіл прослужать багато років, залишаючись такими ж привабливими, як у день покупки. Їх можна використовувати не тільки для сервірування, а й для декорування інтер'єру та як новорічний подарунок.

Ці поради допоможуть вам легко вибрати скатертину на Різдво, придбати яку можна на lirodesign.com.ua. Зверніть увагу: якщо ви зареєструєтесь на нашому сайті, то отримаєте знижку 10% на перше замовлення!

Гобеленові скатертини новорічні – важливий елемент святкової атмосфери

Скатертина – обов’язковий атрибут на новорічному столі. Правильно підібраний різдвяний текстиль купити – означає створити затишну атмосферу та насолоджуватися зимовими святами.

Гобеленові скатертини новорічні

Компанія Liro Design пропонує вам різдвяні скатертини, для яких характерні різнопланові візерунки, широка кольорова гама, а також наявність додаткових елементів оформлення. Представлений в онлайн-каталозі текстиль від українських та європейських виробників виготовляється з високоякісних матеріалів. Родзинкою нашого асортименту є святкова продукція з золотим люрексом. Якщо у вас виникли труднощі при виборі розміру або матеріалу, зв'яжіться з нашим менеджером за номером +380668828624. Спеціаліст детально розповість про всі особливості продукції та відповість на ваші питання.

Купити домашній текстиль можна зі швидкою доставкою «Новою поштою» до відділення або кур’єром. Термін доставки – 2–3 дні. Оплатити замовлення можна кількома способами: на картку «ПриватБанку» або при отриманні у відділенні. У разі потреби обмін та повернення товару можна зробити протягом 14 днів із моменту його отримання. Магазин домашнього текстилю Liro – ми віримо, що щастя в дрібницях!