Як створити романтичну чи святкову атмосферу, використовуючи скатертини?

Романтичну чи святкову атмосферу в домі створюють дрібні деталі, і серед них особливе місце займає скатертина на стіл. Цей елемент декору не просто прикрашає стіл, але й додає затишку, будуючи міст між звичайним та винятковим. Стильний витончений варіант дозволить підкреслити вашу індивідуальність.

Святкові скатертини

Святкові скатертини: особливості вибору

Для створення романтичної чи святкової атмосфери, використовуючи гобеленові скатертини, вам варто дотримуватися таких порад:

Виберіть стиль та колірну палітру святкових скатертин, яка підкреслить бажаний настрій. Для романтичної вечері вибирайте ніжні та приглушені кольори. Це може бути скатертина біла, персикова, блідо-рожева, кремова, золотиста. Святкова атмосфера може бути підкреслена і яскравими кольорами, такими як червоний, зелений чи глибокий синій. Однак колір має гармоніювати з іншими елементами декору: серветками, посудом, свічками тощо. Якщо ви не можете визначитися з колірною гамою, обирайте нейтральний варіант.
Звертайте увагу на матеріали, що сприяють затишку, наприклад, льон, бавовна. Лляний виріб виглядає дуже презентабельно, тому ідеально підходить для урочистих випадків. Скатертина на круглий стіл з природних матеріалів створить атмосферу невимушеності та легкості, підкреслюючи натуральність.
Аксесуари. Щоб атмосфера була ще повнішою, додайте декілька романтичних аксесуарів. Це можуть бути свічки, квіти у вазі, вишуканий посуд. Також ви можете використовувати й інші деталі, щоб додати елегантності вашому столу.
Не забувайте про догляд за скатертиною, оскільки чистота та акуратність також важливі для створення затишної атмосфери. Вибирайте матеріали, які легко прати та доглядати за ними. Це може бути скатертина на стіл водонепроникна, адже вона невибаглива у догляді.

Правильно підібрана скатертина стане яскравим акцентом чи гармонійним доповненням вашого інтер’єру. Крім того, вона зможе підняти настрій під час трапези.

Кілька аргументів, щоб купити скатертину на стіл в компанії Liro Design?

скатертину купити

Купуючи товари в магазині домашнього текстилю LIRO, ви отримуєте:

готовоВеликий асортимент продукції на будь-який смак та гаманець. Ви можете як водовідштовхувальну скатертину купити, так і бавовняну від перевіреного виробника. Доступні варіанти різних розмірів, кольорів з різноманітними принтами. Купити скатертину на стіл варто, щоб зробити атмосферу у будинку затишною та розслаблюючою.
готовоПрофесійну консультацію. У разі потреби наші досвідчені консультанти із задоволенням допоможуть вам вибрати потрібну річ.
готовоАкції та приємні знижки. Після реєстрації на сайті кожен клієнт отримує знижку 10% на перше замовлення.
готовоЗручні способи оформлення замовлення. Скатертину гобеленову купити ви можете за номером +380 (66) 882-86-24 або через кошик на сайті.
готовоШвидку доставку. Доставка товарів по Україні до відділення «Нової Пошти» відбувається протягом кількох днів. Можливий самовивіз з Івано-Франківська. Офлайн-магазин знаходиться за адресою вул. Володимира Великого, 13.
готовоЗручні варіанти оплати: в онлайн-режимі та післяплата.
готовоМожливість обміну або повернення купленого товару протягом чотирнадцяти днів з моменту отримання замовлення.

Онлайн магазин декору для дому Liro Design – щастя в дрібницях!