Як створити композиції за допомогою гобеленових доріжок на стіл?

Сьогодні, коли краса і стиль стали важливою частиною нашого життя, виникає багато можливостей для вираження та підкреслення власного смаку під час оформлення різноманітних приміщень. Одним зі способів вишуканого декорування та створення атмосфери затишку на столі вважається доріжка гобеленова. Вона завжди залишається в тренді, незалежно від епохи та може не тільки прикрасити стіл, а й комод або полицю, а також захистити поверхню меблів від пошкоджень.

доріжка на кухонний стіл

Доріжка на кухонний стіл гобеленова: як правильно з нею створювати композиції?

Пропонуємо вашій увазі кілька порад щодо створення ідеальних композицій:

готовоВибір доріжки на стіл. Почати варто з правильного вибору моделі. Обирайте ту, яка відповідає стилю вашого інтер'єру та доповнює його, що створити атмосферу затишку.
готовоВдале поєднання кольорів та малюнків. Виберіть гобеленові доріжки на стіл, які вигідно поєднуються з кольорами кухонного приладдя та інших декоративних елементів. Вироби, що виконані в контрастних колірних рішеннях, вигідно доповнять сервірування столу. Важливо, щоб малюнок не був занадто яскравим, щоб не відвертати увагу від їжі.
готовоСтворення лінії композиції. Розташуйте гобеленову доріжку по центру столу або вздовж нього, створюючи вісь для подальшого розміщення посуду та аксесуарів.
готовоСпіввідношення розмірів. Враховуйте ширину та довжину вашого столу та доріжки. Важливо, щоб вони були пропорційними, створюючи гармонійний вигляд. Доріжка має займати третину або половину ширини столу та виступати на 10–15 см за краї.
готовоДекорування відповідно до вашого смаку. Скатертина доріжка може використовуватися як додатковий елемент декору до свічок, вази з квітами чи інших аксесуарів, аби створити довершений образ.
готовоРізноманіття можливостей. Не бійтеся експериментувати з різними формами та конфігураціями гобеленових доріжок. Для створення унікальних композицій вони можуть бути використані як вертикально, так і горизонтально.

Тепер ви знаєте, як гобеленова скатертина допоможе вам створити оригінальну композицію. А замовити її можна на нашому сайті lirodesign.com.ua!

купити домашній текстиль

Купити доріжку на стіл в інтернет-магазині Liro Design – вигідно та зручно

Наш магазин товарів для дому Liro пропонує вам купити домашній текстиль за вигідними цінами від провідних світових брендів. Наш асортимент оновлюється відповідно до сезонів. Завдяки різноманіттю малюнків та кольорів у колекціях кожен охочий знайде ідеальний варіант для створення неповторної атмосфери у своєму домі. Оригінальні візерунки порадують ваше око та принесуть естетичне задоволення. Такі вироби можуть стати хорошим презентом на день народження, Новий рік, Різдво, ювілей, річницю тощо. При виникненні будь-яких проблем зверніться за допомогою. У нас консультації здійснюють дипломовані дизайнери та художники.

Замовити потрібний товар в магазині Liro Design можна зі швидкою доставкою «Новою Поштою» в різні куточки України. Це можна зробити за номером +380668828624 або ж онлайн буквально в кілька кліків. Всі товари отримують максимально надійне пакування, тому ви можете не турбуватися про те, що вони випадково пошкодяться під час транспортування. Онлайн-магазин Ліро Дизайн – щастя в дрібницях!