Як скласти букет зі штучних квітів? Поради від LIRO design&décor

Штучні квіти — чудова альтернатива живим рослинам, які потребують регулярного догляду. Це справжній витвір мистецтва. Вони не в’януть, не викликають алергії та можуть бути будь-якого кольору, форми й розміру. З них можна скласти різноманітні букети, які будуть прикрашати ваш інтер’єр. У цій статті ми розповімо вам, як правильно вибирати та поєднувати штучні квіти, щоб створити оригінальну композицію.

штучні декоративні квіти

Штучні декоративні квіти: як з них зробити ідеальний букет?

Штучні вазони не поступаються живим за красою, а навпаки, мають багато переваг та можливостей для творчості. Щоб зробити із них ідеальний букет потрібно дотримуватись таких рекомендацій:

Вибір високоякісних квітів. Зверніть увагу на текстуру та кольори, обираючи штучні декоративні квіти. Краще використовувати вироби із якісних матеріалів від надійних виробників, які візуально неможливо відрізнити від живих.
Важливо дотримуватися гармонії кольорів та стилів. Ви можете вибрати квіти одного кольору, або поєднувати різні відтінки. Крім того, можна використовувати контрастні кольори, але не більше трьох. Наприклад, ви можете зробити букет з червоних, білих та жовтих тюльпанів. Головне, щоб квіти та інші декоративні елементи доповнювали один одного.
Баланс. Розміщуйте великі та менші квіти так, щоб вони гармонійно доповнювали одна одну. Ви можете використовувати правило трійки, коли розташовують три квіти одного виду або розміру разом. Наприклад, можна вибрати гіпсофілу штучну, яка виглядає дуже ніжно та реалістично.
Не варто забувати про зелені елементи, такі як листя та гілки. Вони додають свіжості та природності букета. Ви можете вибрати зелені елементи, які пасують до квітів за кольором та формою. Наприклад, можна використати декоративні гілки у вазу різних форм. Також ви можете евкаліпт штучний купити, який має красивий зовнішній вигляд та створює атмосферу свіжості.
Поєднання текстур. Наприклад, для троянд — гладка, а для півоній — злегка ворсиста. Текстурний контраст додасть реалізму. Ви можете вибрати квіти з різними текстурами, які створюють цікавий візуальний ефект. Це можуть бути штучні тюльпани, які мають гладку поверхню, а також півонії з ворсистою.

Сподіваємося, що ці корисні поради вам допоможуть вам створити найкращий букет зі штучних квітів.

Чому вам варто купити штучні квіти для декору в магазині товарів для дому Liro?

купити штучні квіти для декору

Основні переваги покупки в нашому інтернет-магазині декору інтер'єру Ліро Дизайн:

готоворетельний контроль якості кожної речі;
готовоміцне і надійне пакування;
готовокупити штучні квіти для декору ви можете, виготовлені із дотриманням всіх екологічних норм;
готововишуканий та витончений дизайн, що дозволяє зберігати ці предмети як сімейну реліквію та передавати з покоління до покоління;
готовопрофесійні консультації, що здійснюють дипломовані дизайнери та художники;
готовозручні форми оплати: при отриманні у відділенні або ж в онлайн-режимі;
готовоможливість штучні рослини купити зі швидкою доставкою по території України «Новою Поштою»;
готовосамовивіз з офлайн магазину товарів для дому Liro в Івано-Франківську, що знаходиться за адресою Володимира Великого, 13;
готовоможливість обміну або повернення протягом чотирнадцяти днів із моменту отримання замовлення;
готоводемократичні ціни на продукцію.

Магазин LIRO DESIGN – щастя в дрібницях!