Як поєднувати свічки різних розмірів та висоти у композиціях?

Свічки, крім своєї основної функції — освітлення приміщення, також вважаються оригінальним елементом декору, який створює атмосферу затишку в домі. Декоративні свічки різних розмірів та висоти можна використовувати в композиціях, які виражають стиль та створюють унікальну ауру.

Свічки для дому

Свічки для дому: як із них створити композицію?

Правильне поєднання свічок може створити атмосферу, наповнену романтикою та затишком. Коли вони горять, створюється м'яке та тепле освітлення, яке надає приміщенню ніжності та особливого шарму. Пропонуємо вам кілька порад щодо створення композиції, використовуючи свічки для декору:

готовоМаленьке та велике. Один із ключових аспектів при створенні композицій — гра розмірами. Використання як малих, так і великих свічок дозволяє створити баланс та додати динаміки. Розташуйте їх так, щоб співвідношення було гармонійним.
готовоІєрархія. Визначте ієрархію свічок за їхньою висотою. Використовуйте високі свічки для дому як центральний елемент та доповнюйте їх коротшими. Створюйте групи свічок, щоб зробити композицію більш об’ємною та насиченою.
готовоКольори. Якщо у вас свічки довгого горіння різних кольорів, використовуйте їх, щоб додати певний яскравий акцент. Також ви можете використовувати свічки одного кольору, але різних відтінків. Разом вони створюють унікальне поєднання, яке може перетворити будь-яке приміщення на казкове місце.
готовоДодаткові декоративні елементи. Такий декор як листя, камінчики, статуетки чи квіти може вдало доповнити композицію.
готовоБезпека. Попри естетичні аспекти, завжди дотримуйтеся правил безпеки при використанні свічок. Уникайте розташування їх біля легкозаймистих предметів (одягу, штор, книжок тощо) та не залишайте вогонь без нагляду. Не ставте дві або більше свічок на відстані менше ніж 10 см одна від одної.

Експериментуйте із розміщенням свічок довгих в різних місцях: на столі, полиці, комоді, каміні, вікні, балконі тощо. Крім того, можна використовувати стильні свічники або підставки для свічок, щоб додати елегантності до декору. Враховуйте настрій, який хочете створити у приміщенні. Сподіваємося, що ці поради допоможуть вам створити інтер’єр своєї мрії!

Свічки купити в інтернет-магазині декору інтер'єру Ліро Дизайн — висока якість та доступна ціна

Досвідчені спеціалісти нашого інтернет-магазину Liro допоможуть вам з вибором декору для дому, який принесе затишок та комфорт. Покупців консультують дипломовані дизайнери та художники. На нашому сайті lirodesign.com.ua можна маленькі та великі свічки купити різних кольорів: білі, сірі, рожеві, блакитні, коричневі, помаранчеві, жовті, фіолетові тощо. Замовляйте їх за кілька хвилин онлайн або в телефонному режимі. Для клієнтів, які зареєструвалися на сайті, діє десятивідсоткова знижка на перше замовлення. Ми гарантуємо високу якість всіх представлених в каталозі виробів, тож ви точно будете задоволені співпрацею з нами! Це продукція від перевірених європейських та українських виробників.

Купити набір свічок

Купити набір свічок ви можете зі швидкою доставкою в різні регіони України «Новою Поштою». Товари відправляються до вас у надійному пакуванні, тому ви можете бути впевненими у відсутності будь-яких пошкоджень. Купити свічку в інтернет-магазині декору інтер’єру Ліро Дизайн — завжди вдала ідея!