Як підібрати домашній текстиль, який створить затишок удома?

Справжня домашня атмосфера не може існувати без почуття затишку. Але досягти цього почуття набагато легше, ніж здається на перший погляд! Які кроки варто зробити для цього? Наприклад, магазин для декору дому Ліро гарантує своїм клієнтам допомогу професіоналів, які допоможуть змінити ваш житловий простір. Ми вирішили дати прості поради, як використовувати текстиль для створення домашнього затишку.

ДОМАШНІЙ ТЕКСТИЛЬ ЯК ВИД ДЕКОРУ – ЧОМУ ВІН ТАКИЙ ВАЖЛИВИЙ ДЛЯ ІНТЕР'ЄРУ?

магазин домашнього текстилюУ дизайні інтер'єру термін домашній текстиль відноситься до будь-якого продукту, зітканого або зробленого з тканини, що використовується у просторі житлового будинку. Текстиль використовується в різних стилях дизайну – від мінімалізму до ретро.

Що відноситься до домашнього текстилю? Насамперед, це такі предмети для інтер'єру:

  • Декоративні подушки;
  • Пледи;
  • Килимки.

Домашній затишний текстиль має велике значення для створення настрою простору. Заходячи до магазину домашнього текстилю, ви повинні враховувати тип настрою, який ви хочете зобразити у кожному просторі, та відповідно вибирати тканини.

Текстиль також працює у випадку, якщо ви хочете зробити простір більш цільним. Тут у гру вступає ваша палітра кольору. Як тільки ви визначилися з одним з відтінків, ви можете взяти один або два кольори і використовувати їх у різних тканинах по всій кімнаті. Тим часом, декоративна подушка з гобеленовою наволочкою в центрі ліжка здатна додає контрасту, щоб простір не здавався надто нудним і повторюваним.

Тепер, коли ви знаєте, що таке текстиль і чому важливо купити домашній текстиль для вашого дизайну, наступний крок — навчитися правильно його використовувати. Нижче наведено список порад, які допоможуть вам розпочати роботу:

  • Використовуйте текстиль як натхнення. Текстиль може бути джерелом натхнення для простору, надаючи колірну палітру, де можна побудувати кімнату. Якщо ви не знаєте, з чого почати, візьміть килим, плед або навіть декоративну подушку, щоб зорієнтуватися у ваших уподобаннях.
  • Змішуйте візерунки, а не кольори. Притримуйтесь єдиної палітри кольору. Використання занадто великої кількості кольорів у кімнаті може зробити її неспокійною та заплутаною. Тим не менш, це не означає, що ваша кімната має бути нудною. Ви все ще можете додати багато візуального інтересу до простору, змішуючи візерунки та принти. Намагайтеся використовувати кілька візерунків, які потрапляють в ту саму палітру.
  • Різноманіття текстур. Ще один спосіб додати візуального інтересу до простору - використовувати текстиль домашній з різноманітними текстурами. Пам'ятайте, що в даному випадку під текстурою розуміється те, як тканина виглядає на дотик. Спробуйте змішувати та поєднувати різні текстури по всій кімнаті або навіть накладати їх одна на одну, щоб створити відчуття розмаїття.

ДЕ ПРИДБАТИ ТЕКСТИЛЬ ДЛЯ ДОМУ? МАГАЗИН LIRO ГОТОВИЙ ЗАПРОПОНУВАТИ ЯКІСНИЙ ТА ЕСТЕТИЧНИЙ ТОВАР!

текстиль домашнійЗадається питанням, де купити домашній текстиль, який підійде саме до інтер'єру вашого будинку? Інтернет магазин декору для дому LIRO пропонує вироби у різних кольорах, дизайнах та типах тканин, тому кожна господиня зможе знайти у нас те, що підійде до її будинку!

Ми регулярно оновлюємо асортименти, і ви можете купити текстиль для дому в наступних категоріях:

  • Гобеленові наволочки;
  • Пледи;
  • Килимки;
  • Скатертина на стіл;
  • Кухонні рушники, рукавиці, прихватки;
  • Хлібниці;
  • Серветки на стіл;
  • Підтарельники.

Зробіть замовлення на нашому сайті lirodesign.com.ua та додайте у своє життя більше естетики!