Як яскраві принти посуду впливають на наш настрій?

У світі кулінарії естетика подачі страв не менш важлива за їх смак. Одним із ключових елементів, що впливають на настрій, вважається посуд, а особливо варіанти з яскравими принтами. Адже оригінальні малюнки привертають увагу, викликають цікаві асоціації та приємні емоції.

кухонний посуд обрати

Який кухонний посуд обрати для хорошого настрою?

Як вибрати кухонне приладдя, яке підніматиме вам настрій та даруватиме задоволення? Найважливіше – слухати свою інтуїцію та враховувати вподобання. Також зверніть увагу на те, що:

готовопосуд керамічний з цікавими формами та візерунками створює атмосферу невимушеності та розслабленості за столом, ідеальну для вечірніх посиденьок з друзями чи сімейних обідів;
готовоунікальні принти можуть бути вираженням вашої індивідуальності та креативності, адже вони створюють відчуття, що кожен прийом їжі – особливий момент;
готовоабстракції викликають відчуття гармонії та спокою, створюючи затишок та забезпечуючи внутрішню рівновагу;
готовоквіткові принти можуть створити весняну або літню атмосферу, нагадати про природу, і у такий спосіб подарувати приємні емоції;
готовофрукти на посуді допоможуть покращити апетит та зарядять вас оптимізмом;
готовокухонні прибори зі святковими або тематичними принтами можуть змінювати атмосферу за столом, додаючи дух свята;
готовояскраві та насичені кольори на посуді можуть стати великим енергетичним зарядом для сніданку чи вечері.

Червоні, жовті, оранжеві та зелені відтінки зможуть підняти вам настрій та додати життєвої енергії. Вибирайте керамічний чи скляний посуд, який виражає вашу особистість, креативність та індивідуальність.

Які ви зможете купити тарілки з оригінальними принтами в нашому онлайн-магазині? Яскравий посуд для вашого настрою в LIRO DESIGN

вибрати кухонне приладдя

Наш магазин посуду Ліро Дизайн – місце, де можна купити керамічний посуд з різними принтами за вигідними цінами. Це тарілки з малюнками, термоси, чашки, піали, салатники, креманки, які можуть створити затишну атмосферу на кухні та за столом. Ми підібрали для вас найпопулярніші вироби з яскравими принтами із нашого великого асортименту:

  1. Піала керамічна (12х6 см) з витонченим червоним орнаментом.
  2. Тарілка Orange (21,5 см) із кераміки з дивовижними геометричними візерунками. Її можна мити в посудомийній машині та використовувати для розігріву і приготування страв в мікрохвильовій печі.
  3. Набір піал (12х7 см, 200 мл) із порцеляни з різними емоціями для вашого хорошого настрою. Це унікальна розробка компанії із Німеччини.

Асортимент постійно розширюється та доповнюється стильними новинками. Не знаєте, що саме вибрати? Тоді наші спеціалісти вам радо допоможуть. Піали купити чи інші товари ви можете зі швидкою доставкою в різні куточки України «Новою Поштою». Можлива доставка до найближчого відділення або кур’єром до вашого будинку чи квартири. Також доступний самовивіз із фізичного магазину, що знаходиться в Івано-Франківську. Замовлення можна оплатити при отриманні після огляду на пошті або ж, зробивши грошовий переказ за реквізитами. Порадуйте себе або близьку вам людину оригінальним виробом, який подарує незабутні емоції! Ще один приємний бонус – при реєстрації на сайті ловіть десятивідсоткову знижку на перше замовлення! Магазин товарів для дому Liro – щастя в дрібницях!