Декор для дому від Ліро, який знайде своє місце у Вашій квартирі. Огляд популярних товарів

Декор для будинку – одна з тих речей, які можуть здаватися зайвими, але насправді без неї неможливо створити відчуття затишку у житловому просторі. Саме тому важливо підходити до вибору інтер'єрних прикрас з увагою та смаком.

Наш інтернет магазин декору для дому Liro вирішив не залишатися осторонь і склав добірку найпопулярніших товарів, які додадуть нових фарб у ваше життя.

 

СТИЛЬНИЙ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ: ВИБИРАЄМО НАЙКРАЩІ ІДЕЇ ДЛЯ ІНТЕР'ЄРУ

При виборі декору важливо зважати на загальний інтер'єр будинку, але які речі – універсальні й завжди будуть доречні? Ми пропонуємо такі ідеї домашнього декору:стильний декор для дому

  • Стійка двоярусна (метал+дерево, 59 х 40 х 20 см). Практичний декор для дому, який допоможе вам розподілити речі у кімнаті. Стійка для вазонів заощаджує місце в приміщенні та полегшує догляд за рослинами. Німецький виробник створив якісну композицію з дерева та металу, яка прикрасить вашу вітальню;
  • Скляна ваза (12 см). Якщо ви любите свіжі квіти, то вам неодмінно купити цей домашній декор купити! Масивне бірюзове скло та дерево не тільки роблять предмет виключно міцним, але й стильним. Бельгійський виробник давно завоював довіру поціновувачів інтер'єрних прикрас;
  • Скринька для прикрас (20 х 20 х 8 см). Рекомендуємо цей декор для дому купити, оскільки він відповідає останнім модним трендам в інтер'єрі: екологічний матеріал з дерева, білий колір, багатогранна форма.
  • Скляний свічник – декор для дому інтернет магазин LIRO, який прикрашає будинок і вдень, і вночі! Навіть не запалюючи свічки, ви можете насолодитися грою світла, коли промені сонця потрапляють на поверхню предмета. Крім того, скляний свічник легко поєднується з іншими предметами інтер'єру та додає відчуття романтики та витонченості.

 

ЯКИЙ ДОМАШНІЙ ДЕКОР ЗМУСИТЬ ВАС ПЕРЕЖИТИ НОВІ ЕМОЦІЇ?

Крім універсальних предметів, важливо підібрати домашній декор, який має особливу естетику або викликає теплі емоції. Для цих цілей вам підійдуть такі прикраси:

1. Фоторамка пластикова «Memories» (33 х 48 см). Купити предмети декору для дому у вигляді фоторамок – це означає наповнити свій будинок приємними спогадами! Цей декор з білого пластику дбайливо зберігатиме фото про щасливі моменти вашої родини.

2. Аромати для дому – оригінальний декор для дому, який принесе вам відчуття умиротворення вечорами! У магазині представлені дві категорії – аромасвічі та аромадіфузори. Відомий американський бренд Yankee Candle виготовляє свою продукцію з якісного та товстого скла, а час горіння самих свічок – до 38-40 годин. В асортименті – безліч варіантів ароматів на будь-який смак: листя тютюну та запах свіжоскошеної трави, жасмин, цитруси, свіжість грейпфрута, ванільна глазур, шоколад тощо.

декор для дому3. Гачки для одягу та підставки під гаряче – повсякденний, але стильний декор для дому, що додає винтажності у ваш інтер'єр. Нідерландські моделі виконані у вигляді реальних та фантастичних тварин із чавуну та металу в чорних та білих кольорах.

 

КУПИТИ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ ЛІРО ТА НАСОЛОДИТИСЯ НОВИМ ДОМАШНІМ ІНТЕР'ЄРОМ!

Якщо вам сподобався один з представлених товарів, замовити його ви можете на нашому сайті lirodesign.com.ua. Там ви можете знайти повний каталог товарів.

Окрім якісної та красивої продукції, ми маємо й інші переваги:

  • Ми давно існуємо на ринку у сфері продажу декору для дому, тому у нашій команді працюють лише кваліфіковані спеціалісти;
  • Вибрати товар вам допоможуть дипломовані художники та дизайнери;
  • Купити декор для дому ви можете із зручними умовами доставки та оплати;
  • Товар має надійне впакування, яке захищає його від будь-яких пошкоджень;
  • Ми контролюємо якість кожної речі;
  • Асортименти оновлюються до великих свят, тому в нашому магазині легко підібрати подарунок близькій людині;
  • Багато серійної продукції, яку можна замовити у виробників;
  • Для постійних клієнтів діє накопичувальна система знижок.

Обирайте Ліро, адже ми завжди маємо все для декору дому!