Декор для дому - ідеї, щоб освіжити інтер'єр спальні, кухні та вітальні в кілька кліків

Декор для інтер'єру періодично потребує оновлення, причому особливо варто звертати увагу на невеликі предмети. Саме мініатюрні дрібнички непомітно для нас здатні пожвавити атмосферу і додати в життя нових фарб. Інтернет магазин декору інтер'єру Ліро вирішив вам порадити невеликі предмети декору, які змінять ваш інтер'єр до невпізнання!

декор для дому декор інтерєра

Обираємо декор для дому, який змінить ваш інтер'єр на краще!

Коли ви приходите до вирішення зміни інтер'єру, важливо вибрати декор для дому, який буде відповідати вашому настрою та простору, в якому він знаходиться.

Предмети декору для вітальні мають бути лаконічними та екологічними, тому ми радимо вам наступні товари:

  • Скляна ваза. Бельгійський виробник «J-line» підтримує прагнення до природи та використання натуральних матеріалів. Саме тому скло та дерево так стильно поєднуються один з одним! Виріб має міцність і зносостійкість, тому ви можете не хвилюватися, що ваза випадково розіб'ється;
  • Стійка двоярусна. Декор інтер'єру з дерева та металу від німецького виробника, який вигідно заповнить порожній простір та гармонійно доповнить інші дерев'яні меблі. Стійку можна використовувати не тільки вдома, але й на дачі, оскільки зручна для вирощування кімнатних рослин.

предмети декору

Кухня – місце, де збирається сім'я. Тому важливо, щоб предмети декору для кухні були виконані у світлих тонах:

  • Настінні годинники «Old Town». Стильний мінімалістичний годинник від голландського виробника з металу – вибір для тих, хто цінує естетику у всьому! Дизайн в англійському ретро-стилі прикрасить простір на стіні та допоможе висловити ваш витончений смак;
  • Бідон металевий. Неочевидні, але модні предмети декору! Сільський стиль та котеджкор все частіше переходять зі світу інтернет-естетик у повсякденний дизайн. Цей металевий виріб у червоно-білому забарвленні від німецького виробника «Boltze» буде відмінним доповненням до чашок, чайників та іншого посуду.

Декор для спальні завжди інтимніший, ніж предмети в інших кімнатах, тому вам варто звернути увагу на ці товари:

  • Фоторамка пластикова «Memories» (33 х 48 см). Подібні речі для декору інтер'єру необхідні кожній родині, адже вони зберігають пам'ять та теплі спогади! Завдяки цьому невеликому предмету для інтер'єру ви завжди зможете насолоджуватися найприємнішими сімейними фотографіями;
  • Куля LED (20 см). Ми радимо купити предмети декору для дому завдяки атмосфері, яку вони створюють. Привнесіть у свою спальню святкові та світлі емоції, прикрасивши простір кулею з LED-підсвічуванням із золотистого металу. М'яке світло забезпечить спокійний і мрійливий настрій!

домашній декор від ліро декор для дому від ліро

Купити декор для дому Ліро та відчути комфорт та затишок!

Інтернет магазин товарів для дому Ліро прагне до самовдосконалення та покращення комунікації зі своїми клієнтами. Ми дбаємо про ваш час і хочемо, щоб ви відчували себе комфортно!

Тому купити декор для дому в Ліро - завжди відмінне рішення, адже легко і просто, тому що ми подбали про те, щоб вам було приємно співпрацювати з нами:

  • Предмети декору купити можна в будь-який зручний час на нашому сайті;
  • Ми надаємо кілька способів отримання товару: через відділення «Нової пошти», кур'єром та самовивізом у місті Івано-Франківськ;
  • Вам завжди допоможе наш привітний та професійний персонал;
  • З вибором товарів вам допоможуть дипломовані дизайнери та художники;
  • Декор відправляється у надійній упаковці;
  • Ми ретельно перевіряємо якість кожного виробу;
  • Святкову продукцію ви можете знайти у спеціальних розділах каталогу.

Почніть нове життя вже зараз – вибирайте декор, який змінить ваш інтер'єр на сайті lirodesign.com.ua!