Декор для дому, якщо любите мінімалізм в інтер'єрі – корисні поради від Ліро.

Мінімалізм – надзвичайно привабливий стиль у ХХІ столітті. Мінімалістичний інтер'єр будинку відрізняється свободою від надмірного орнаменту або химерних прикрас. Домівки, які наслідують мінімалізм, зазвичай мають прості та яскраві архітектурні лінії та нейтральну або стриману колірну палітру, що створює заспокійливу та затишну атмосферу.

Однак це не означає, що мінімалізм відкидає будь-які прикраси. У магазині, який продає все для декору дому, ви знайдете інтер'єрні речі для цього стилю. Інтернет магазин товарів для інтер'єру Liro вирішив розповісти, як облаштувати свій будинок у мінімалістичному стилі.

ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ В МІНІМАЛІЗМІ – ГОЛОВНЕ ПРО СТИЛЬ

все для декора домуГоловний принцип мінімалізму – звільнення від усього зайвого, що не має практичної цінності. Декор у стилі мінімалізм миттєво впізнаємо за його чітким, чистим та монохромним дизайном. Звільнення простору допомагає позбутися безладу у свідомості та створити відчуття візуального спокою.

Сам стиль та декор мінімалізм відрізняються такими характеристиками:

  1. Чисті лінії. Мінімалізм є синонімом сучасного інтер'єру. На відміну від вінтажного стилю тут немає прикрас, які надають естетиці барочності. Чисті лінії та прості форми надзвичайно добре характеризують цей стиль інтер'єру, що робить мінімалізм чистою філософією дизайну.
  2. Немає безладу. Коли дивишся на приклади мінімалістичних інтер'єрів, стає зрозуміло одне: про безлад не може бути й мови. Старі газети, капці, ковдри тощо. - їх ніде не видно. Крім того, в інтер'єрі використовується дуже мало декоративних елементів, тому що багато аксесуарів може відволікати увагу. Тому намагайтеся зберігати якнайбільше речей у шафах і вибирайте тільки стильний декор для будинку, який не завантажуватиме простір.
  3. Чиста палітра кольорів. Колірна гамма також виділяється. Мінімалістичний інтер'єр складається з білих відтінків. Чорний – найпопулярніший контрастний колір. Іноді можна використовувати барвисті меблі та аксесуари, щоб зменшити стерильність.
  4. Багато світла. У мінімалізмі багато світла. Це стосується не тільки природного світла (занавіски часто не використовуються в просторі), але й штучного світла. Білі стіни та стелі відображають це світло по всьому простору, роблячи кімнату візуально більшою. Тому доречно купити предмети декору для будинку, такі як гірлянди або спеціальні лампи.
  5. Відкритий простір. Інтер'єри з мінімалістичним виглядом зазвичай мають відкрите планування. Ви знайдете відкриті простори, відкриті кухні та багато місця. Це дає будинку більше свободи.
  6. Подумайте про функціональність речей. Всі меблі та декор для дому повинні бути функціональними та практичними. Для кожної окремої кімнати підійдуть ті прикраси, які доречні в приміщенні. Одночасно складайте речі так, щоб вони займали менше простору.

декор минимализмКУПИТИ ДЕКОР ДЛЯ ДОМУ ЛІРО - РЕЧІ, ЯКІ ПРИКРАСЯТЬ ВАШ ПРОСТІР

Мінімалістський спосіб життя такий популярний, тому що в сучасному світі культури, орієнтованої на благополуччя, економний спосіб життя може змусити нас почуватися краще. Тому магазин для декору будинку Ліро підготував вам інтер'єрні прикраси, які точно вас не розчарують! У нас ви можете вибрати оригінальний декор для будинку, створений спеціально під стиль мінімалізму.

Тут ви можете купити декор для будинку, який дозволить вашому будинку виглядати легко та витончено:

  • Свічники;
  • Настінні годинники;
  • Скарбнички для прикрас;
  • Вази для квітів;
  • Рамки для світлин;
  • Фігурки та статуетки;
  • Посуд та кухонне приладдя (ємності для зберігання, маслянки, графини, глеки, фруктівниці, тортівниці, молочники).

Переходьте на наш сайт lirodesign.com.ua, щоб зробити свій інтер'єр сучасним!