Бавовняні VS лляні кухонні рушники – які обрати?

Рушники – обов’язкові елементи кухонного приладдя. Вони виконують практичну функцію й водночас можуть стати стильним акцентом в інтер'єрі. З їх допомогою ви зможете підтримувати чистоту та порядок, а також зробити кімнату більш затишною. Але які кухонні рушники кращі – лляні чи бавовняні? Це питання актуальне для багатьох покупців, тому у цій статті ми спробуємо дати на нього відповідь.

Рушники кухонні лляні: в чому їх переваги?

купити кухонні рушники

Купити рушники кухонні лляні – вдале рішення для вашого дому, адже воно має багато переваг. Серед них варто виокремити здатність:

готоводобре вбирати вологу та швидко сохнути, не створюючи сприятливого середовища для розвитку бактерій та грибків;
готовобути стійкими до розтягування, зносу та розриву;
готовоне деформуватися та не втрачати колір після прання;
готовомати антистатичні та антибактеріальні властивості;
готовододавати затишку та створювати гармонійну атмосферу на кухні.

Вони абсолютно безпечні, оскільки льон – натуральне рослинне волокно, що вирощується без використання пестицидів та інших хімічних речовин. Тому такі кухонні рушники – це вдала інвестиція у ваше здоров’я та комфорт.

Коли клієнту краще вибрати бавовняні рушники?

Рушники із бавовни вражають своєю м'якістю та комфортом у використанні. Адже це природний, повітропроникний матеріал, що забезпечує максимальний комфорт при контактуванні зі шкірою. Купити рушники для кухні з бавовни варто людям, які цінують такі особливості:

готовоміцність – вони легко витримують багаторазове прання та не втрачають своїх експлуатаційних характеристик;
готовогіпоалергенність – їх можна використовувати навіть дітям та людям із чутливою шкірою;
готовокрасивий зовнішній вигляд;
готововідмінні гігроскопічні властивості;
готовопрактичність та довговічність.

Залежно від технології плетіння ниток вони бувають: махрові, велюрові та вафельні рушники для кухні. Це доступні за ціною, однак дуже якісні та надійні вироби.

вибрати бавовняні рушники

Які рушники для кухні ви зможете купити в LIRO DESIGN?

Шукаєте рушники із льону та бавовни? В нашому магазині товарів для дому Liro можна знайти великий вибір товарів обох категорій. Кожен варіант має свої особливості та переваги, тому вибір повністю залежить від ваших особистих уподобань та потреб. Обов’язково слід враховувати експлуатаційні характеристики матеріалу та його зовнішній вигляд, аби ваш рушник повністю відповідав вашим очікуванням та приносив задоволення у процесі використання.

У нашому магазині домашнього текстилю Ліро ви легко знайдете потрібну модель, адже в онлайн-каталозі представлено багато рушників: від класичних однотонних до яскравих та насичених варіантів. Це можуть бути моделі з квітковими принтами, рослинними візерунками, геометричними орнаментами тощо. Ми пропонуємо клієнтам вироби лише від перевірених німецьких, нідерландських, данських та шведських виробників. 

 рушники для кухні купити в LIRO DESIGN

Купити кухонні вафельні рушники за демократичними цінами ви можете, оформивши швидку доставку в потрібний вам населений пункт за допомогою «Нової Пошти». Для клієнтів з Івано-Франківська є приємний бонус – можливість самовивозу. Зробивши замовлення, оплатити його можна при отриманні та в онлайн-режимі. Речі від української компанії LIRO DESIGN зможуть створити затишок та комфорт у вашому домі, адже щастя в деталях!