10 лайфхаків як організувати простір на кухні за допомогою ємностей для зберігання

Кухня здавна вважається серцем будинку, бо це місце, де не лише готується їжа, а й створюється атмосфера затишку та злагоди. Щоб кухонний простір був не лише функціональним, але й організованим, слід звернути увагу на ємності для зберігання. Вони допомагають наводити та підтримувати лад в домі. Тож у цій статті ми дамо вам корисні поради щодо правильного використання таких органайзерів.

банки для зберігання

Як банки для зберігання допомагають організовувати простір?

Пропонуємо вашій увазі десять лайфхаків для організації кухонного простору, використовуючи скляні ємності для зберігання:

  1. Використовуйте ємності тих розмірів, які будуть підходити для ваших у шаф та полиць. Краще обрати ті, що будуть легко складатися одна на одну.
  2. Використовуйте герметичні ємності з силіконовими ущільнювачами, які допоможуть зберегти продукти свіжими якомога довше. Вони запобігають потраплянню повітря та вологи всередину.
  3. Купуючи продукти гуртом, зберігайте їх у великих органайзерах, щоб заощадити вільне місце.
  4. Вибирайте прозорі банки, які дозволяють легко бачити вміст, не знімаючи кришки, що спрощує пошук потрібних продуктів.
  5. Обирайте вироби, що виконані в одному стилі для створення організованого та візуально привабливого вигляду.
  6. Розміщуйте органайзери з часто використовуваними продуктами на зручній для вас висоті.
  7. Варто користуватися етикеткою для маркування ємності для зберігання круп, щоб легко ідентифікувати вміст. Для зручності інформація має бути нанесена одним шрифтом.
  8. Краще купити ємності для круп зі спеціальними поділками, адже так зручно бачити кількість продукції, яка у вас залишилася.
  9. Використовуйте такі банки не тільки для зберігання харчових продуктів, але й для інших потреб, наприклад, для кухонного приладдя.
  10. Застосовуйте ємності для зберігання не тільки на кухні, але й в інших кімнатах. Такі зручні та красиві елементи допоможуть навести лад у будь-якому приміщенні.

Ці корисні поради допоможуть вам створити більш організований та функціональний кухонний простір. Візуально кухня буде виглядати максимально чистою і від цього стане більш затишною.

Які скляні банки для сипучих продуктів представлені в інтернет-магазині Liro Design? Ємність металева та керамічна для вашої кухні

У нашому магазині італійського посуду Liro ви можете знайти та купити контейнери для зберігання круп, ємність для меду, джему, часнику, цукру, кави, картоплі, печива тощо. Це високоякісні скляні, металеві та керамічні вироби від кращих європейських виробників. Адже компанія співпрацює лише з перевіреними брендами.

купити контейнери для зберігання круп

Кожен охочий зможе в спокійній атмосфері вибрати потрібні моделі на нашому сайті lirodesign.com.ua та зробити замовлення буквально в кілька кліків. Якщо виникають труднощі при виборі, тоді зв'яжіться в робочий час із нашим менеджером в телефонному режимі. Консультант онлайн-магазину товарів для дому Ліро розповість вам про особливості товару та відповість на питання, які цікавлять. Всі необхідні ємності для сипучих продуктів купити ви можете з оперативною доставкою «Новою Поштою». Послуга обміну та повернення відбувається відповідно до чинного законодавства. Для клієнтів, які пройдуть реєстрацію на сайті, перше замовлення буде з десятивідсотковою знижкою. Пам’ятайте, що щастя в дрібницях!

Джерела

https://www.simplystoring.com/minimalist-kitchen-tips-for-simplifying-your-cooking-space/